Prepara un deliciós “costellam de xai rostit” en 5 fàcils passos
Et proposem la recepta del xef Dani Lechuga: “costellam de xai rostit” perquè elaboris un plat de restaurant en 5 fàcils passos. Pren nota del que necessites:
INGREDIENTS
2 costellams de xai
40 g de mantega
40 ml d’oli d’oliva
Sal
Pebre
ELABORACIÓ
- Tallar cada costellam en 2 trossos.
- Posar una mica d’oli d’oliva en una paella al foc i daurar els costellams.
- Després col·locar el costellam al forn, prèviament escalfat, a 180ºC durant 8 minuts.
- Preparar la guarnició.
- Servir mig costellam a cada plat i regar-lo amb suc de xai o qualsevol altre suc de carn. Acompanyar amb la guarnició.
I ara … T’atreveixes a sortir de la teva zona de confort? Llança’t amb una guarnició diferent!
Si vols provar alguna cosa nova, i no posar el típic acompanyament de patates o verdures, et suggerim que preparis aquesta guarnició de préssec per arrodonir el plat amb un toc diferent i sortir de la teva zona de confort.
INGREDIENTS
2 Préssecs
40 g de mantega
100 ml de licor de préssec
40 ml d’oli d’oliva
sal
ELABORACIÓ
- Pelar els préssecs i tallar-los en 6 trossos.
- Saltar en una paella durant 2 minuts amb la mantega i el licor de préssec.
- Treure de la paella i reservar.
- Quan estigui llest i emplatat el costellam, col·locar 3 trossos de préssec a cada plat.
Ja ho tens, una veritable delícia! Et sorprendràs!
Des de Sucarn donem les gràcies per la seva gentilesa i generositat, com sempre, al xef Dani Lechuga, que actualment està als fogons de Bardeni, el Meatbar (Barcelona), el seu últim projecte gastronòmic. Un restaurant amb producte excel·lent i un ambient gens encotillat.