BRAÓ ROSTIT C/PELL – 0’5 Kg.
DESCRIPCIÓ TÈCNICA
Part de les potes situada entre els peus o mans i l’espatlla o el pernil.
RAÇA: Duroc, Pietrain ….
ORIGEN: Alemanya, etc.
TIPUS D’ENVASAT: Peces envasades al buit 1×1. Peça precuinada amb la seva salsa i etiquetatge amb manera de preparació.
CADUCITAT: 270 dies des de producció.
UNITAT MIN. COMANDA: 1 Caixa – 12 unitats.
TEMPERATURA: Conservar sense refrigeració.
CARACTERÍSTIQUES
Braó de porc, sal iodada, sucre, espècies, oli vegetal. La carn del braó té abundant greix i sabor intens. Presenta un color daurat. S’ha sotmès a una llarga cocció i es presenta llest per a escalfar i consumir.
UTILITATS
En general els braons de porc segueixen llargues coccions en guisats, estofats o rostits al forn. També es venen fumats. En aquest cas, només hem d’escalfar-lo seguint les indicacions de l’etiqueta al forn o microones.