LLONZA 5COST. ANGUS
DESCRIPCIÓ TÈCNICA
És la part del llom més alta o més pròxima al filet de llonzes, en aquest cas es manté l’os.
RAÇA: Angus.
ORIGEN: Irlanda.
TIPUS D’ENVASAT: Al buit 1×1.
CADUCITAT: 30 dies des de producció.
UNITAT MIN. COMANDA: 1 Caixa, 2-3 Peces. De 8 a 10 kg.
TEMPERATURA: Conservar fresc: entre 0 °C i 3 °C. Congelat: a -18 °C.
CARACTERÍSTIQUES
D’aquesta peça de carn sucosa i tendra s’obtenen les mitjanes o ”txuletons”. La raça Angus és una raça de petita envergadura. Com les seves peces no s’acostumen a calibrar, a la caixa es troben peces de diferent grandària. Categoria Extra.
UTILITATS
Tallada a mitjanes o “txuletons” és òptima per fer a la brasa o la planxa. Molt apreciada en els restaurants.