T’engresques a cuinar un garrinet i gaudir d’una carn exquisida? Amb aquest fred, ve de gust un bon garrinet! Per això, aquí tens la recepta de garrinet rostit amb pomes en micropapillote del xef Dani Lechuga
Amb aquest fred, ve de gust un bon garrinet! Gaudeix d’una carn deliciosa!
INGREDIENTS
1 garrinet de 4 kg
1 kg de sal gruixuda
500 ml de vi blanc
2 cebes
1 pastanaga
2 pomes Golden
1 porro
Ara que ja ho tens tot, segueix la recepta i et quedarà un garrinet deliciós!
ELABORACIÓ
- Fer l’especejament del garrinet.
- A continuació, posar-lo a marinar a la nevera durant 4 hores, cobert de sal gruixuda. Passat aquest temps, rentar sota l’aixeta.
- Trossejar les verdures, posar-les en una safata de forn y regar-les amb el vi blanc. Després col.locar el garrinet amb la part de la pell cap avall i enfonar 2 hores a 180 graus.
- Passat aquest temps, donar la volta i pintar amb oli d’oliva.
- Enfornar 1 hora més a 200 graus fins que la pell quedi cruixent.
- A continuació, pelar i tallar la pomar. Posar-les en un plat cobert amb paper film i coure al microones durante 2 minuts a màxima potència.
- Després fer un puré amb les verdures del rostit i el suc de cocció del garrinet.
- EMPLATAT: Repartir las peces del garrinet en 4 plats. Acompanyar de les pomes a la micropapillote. La salsa es pot servir en una salsera.
Doncs ja ho tens, un garrinet rostit espectacular! Amb aquest fred, i tant que ve de gust un bon garrinet!!
Una bona recepta necessita un bon producte
Per a un resultat òptim, no només la recepta és important, ans també un producte excel.lent!
Coneixes la nostra marca GUDAY? Si ets professional d’hosteleria (HORECA), amb la nostra marca GUDAY t’oferim un estàndar òptim de garrinets seleccionats i revisats peça a peça.
A SUCARNet garantim la més alta qualitat. Som especialistes en carns selectes. Per això, et convidem a veure la nostra amplia gama de productes de la més alta qualitat, tant carns selectes com exòtiques.
Des SUCARN agraïm al xef Dani Lechuga la generositat de compartir amb nosaltres aquesta recepta.