Ja portem molt temps confinats i tots els dies s’assemblen massa. Què et sembla cuinar quelcom diferent aquesta setmana? Et proposem escalopins d’estruç amb salsa de fruits vermells, una fantàstica recepta del xef Dani Lechuga. T’atreveixes?
INGREDIENTS
600 g de filets d’estruç
8 gerds
8 nabius
Sal
Pebre
Oli d’oliva
PER A LA SALSA DE FRUITS VERMELLS
250 g de fruits vermells variats
200 ml de vi d’Oporto
1 ceba
1 branqueta de farigola
Oli d’oliva
Sal
Pebre
ELABORACIÓ
Per preparar la salsa de fruits vermells: ofegar la ceba tallada ben fina en una paella amb una mica d’oli. Una vegada ofegada, afegir Oporto i la branqueta de farigola i deixar que redueixi una mica. Després d’incorporar els fruits vermells, deixar-los a foc lent durant uns 15 minuts. Rectificar de sal o afegir una mica de sucre, si és una mica àcida.
Tallar els filets d’estruç en escalopins més prims. Salpebrar i saltar en una paella a foc ben viu amb oli d’oliva.
Posar al plat els escalopins i saltar amb la salsa de fruits vermells acompanyats amb els gerds i els nabius.
Ja ho tens, un plat espectacular i ben diferent!
Des de Sucarn donem les gràcies per la seva gentilesa i generositat, com sempre, al xef Dani Lechuga, que actualment està als fogons de Bardeni, el Meatbar (Barcelona), el seu últim projecte gastronòmic. Un restaurant amb producte excel·lent i un ambient gens encotillat.