Descobreix com fer unes guatlles escabetxades en 6 senzills passos amb la recepta del xef Dani Lechuga. Et lleparàs els dits!!
Ingredients
- 4 guatlles
- 4 grans d’all
- 1 ceba tendra
- 1 porro
- 1 pastanaga
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de farigola
- 1 culleradeta de pebre vermell
- 500 ml de brou de pollastre
- 150 ml de vinagre de Xerès
- 150 ml de vi blanc
Elaboració
- Tallar les verdures ben fines, inclòs l’all.
- Daurar les guatlles en una cassola amb oli d’oliva.
- Quan estiguin ben daurades, afegir les verdures i les herbes aromàtiques.
- Quan les verdures estiguin ben escalfades, afegir pebre vermell, vi i vinagre.
- Deixar que s’evaporin i cobrir amb el brou.
- Deixar coure 30 minuts.
Ja ho tens! Ara només queda servir una guatlla per ració i gaudir-ne!
Des SUCARN agraïm, com sempre, al xef Dani lechuga la gentilesa de compartir amb nosaltres aquesta i altres receptes del seu llibre LA COCINA DE LA CARNE. En Dani Lechuga està actualment als fogons de Bardeni-Caldeni, el Meatbar (Barcelona). Aquest és el seu últim i molt atractiu projecte gastronòmic: un restaurant amb producte excel.lent i un ambient gens encotillat.