Vols aprendre a preparar un magret d’ànec amb peres amb la recepta del xef barceloní Dani Lechuga? Vinga, anima’t a cuinar quelcom diferent! Segueix els 8 senzills passos de la recepta i sorprèn a tothom amb un deliciós magret d’ànec amb peres!!
INGREDIENTS
- 4 magrets (pits) d’ànec de 300 g
- 6 peres de la varietat blanquilla
- 100 ml de salsa d’ànec
- 60 g de mantega
- Herbes fresques
- Oli d’oliva
- Sal
ELABORACIÓ
- Tallar 4 peres a làmines verticals de 1,5 centímetres de gruix, de tal manera que surtin un parell per peça (la part central no la fem servir).
- En una paella al foc, posar la mantega i daurar els trossos de pera.
- Treure l’excés de greix dels pits.
- A la part del greix, realitzar marques amb un ganivet com si es dibuxeissin les línies d’una graella.
- Salar lleugerament els pits i, en una planxa o paella, coure a foc mig per la banda del greix durant 3 minuts.
- Quan s’hagin daurat, passar 30 segons per l’altre costat.
- Acabar al forn durant 3 minuts a 180ºC (també es pot acabar a la paella)
- PER EMPLATAR: Posar un parell de talls de pera al plat i posar a sobre l’ànec. Tallar ens pals fins les 2 peres que ens resten i decorar amb aquests pals fins el plat. Salsejar amb suc d’ànec o de qualsevol altra carn.
En lloc de les peres, podem acompanyar l’ànec de xampinyons a l’allet o d’una compota de poma.
Xef Dani Lechuga
Ja només et queda una cosa: Gaudir del teu deliciós magret d’ànec amb peres!!