Magret d’ànec amb peres, una recepta força original del xef barceloní Dani Lechuga

Vols aprendre a preparar un magret d’ànec amb peres amb la recepta del xef barceloní Dani Lechuga? Vinga, anima’t a cuinar quelcom diferent! Segueix els 8 senzills passos de la recepta i sorprèn a tothom amb un deliciós magret d’ànec amb peres!!

INGREDIENTS
  • 4 magrets (pits) d’ànec de 300 g
  • 6 peres de la varietat blanquilla
  • 100 ml de salsa d’ànec
  • 60 g de mantega
  • Herbes fresques
  • Oli d’oliva
  • Sal
ELABORACIÓ
  1. Tallar 4 peres a làmines verticals de 1,5 centímetres de gruix, de tal manera que surtin un parell per peça (la part central no la fem servir).
  2. En una paella al foc, posar la mantega i daurar els trossos de pera.
  3. Treure l’excés de greix dels pits.
  4. A la part del greix, realitzar marques amb un ganivet com si es dibuxeissin les línies d’una graella.
  5. Salar lleugerament els pits i, en una planxa o paella, coure a foc mig per la banda del greix durant 3 minuts.
  6. Quan s’hagin daurat, passar 30 segons per l’altre costat.
  7. Acabar al forn durant 3 minuts a 180ºC (també es pot acabar a la paella)
  8. PER EMPLATAR: Posar un parell de talls de pera al plat i posar a sobre l’ànec. Tallar ens pals fins les 2 peres que ens resten i decorar amb aquests pals fins el plat.  Salsejar amb suc d’ànec o de qualsevol altra carn.

En lloc de les peres, podem acompanyar l’ànec de xampinyons a l’allet o d’una compota de poma.

Xef Dani Lechuga

Ja només et queda una cosa: Gaudir del teu deliciós magret d’ànec amb peres!!

 

Des Sucarn agraïm al xef Dani Lechuga la gentilesa de compartir amb nosaltres aquesta recepta, inclosa en el seu llibre La cocina de la carn. En Dani Lechuga està actualment al capdavant dels fogons de Bardeni el meatbar (Barcelona), el seu últim projecte gastronòmic. Un restaurant amb producte excel.lent i un ambient gens encotillat. Un lloc imprescindible per als meatlovers!
I, si ets un meatlover, no deixis de visitar la nostra secció PRODUCTES SUCARN (trobaràs gran varietat de carns selectes i exòtiques). Dóna’t un caprici!!
Scroll to Top