Vols aprendre a preparar un deliciós conill amb cireres amb la recepta del xef Dani Lechuga de Bardeni? Mai has cuinat amb fruites? Doncs, vinga, atreveix-te i dóna un toc diferent i personal al conill de sempre! Segueix els 7 senzills passos de la recepta i sorprèn a tothom amb un original i saborós conill amb cireres!
INGREDIENTS
- 1 conill mitjà
- 20 cireres
- 2 grans d’all
- 1 ceba
- 500 ml de brou de pollastre
- 100 ml de moscatell
- 100 ml d’oli d’oliva
- Sal
- Pebre
ELABORACIÓ
- Salpebrar el conill tallat a vuitens.
- Daurar-lo en una paella amb oli d’oliva de 3 a 4 minuts per cada costat. Treure’l de la paella i reservar.
- Posar en una paella, a foc suau, amb els dos grans d’all aixafats i amb la pell, la ceba picada fina i la meitat de les cireres, prèviament tallades per la meitat i sense pinyol.
- Ofegar tot fins que la ceba estigui picada (uns 15 minuts)
- Després afegir el moscatell fins que redueixi i posteriorment el brou de pollastre. Deixar reduir de nou.
- Triturar amb túrmix i posar de nou a la paella amb el conill i deixar que bulli tot entre 10 i 15 minuts.
- EMPLATAT: Servir a cada plat el conill cuinat amb la seva salsa i col.locar al voltant les cireres fresques restants, també partides per la meitat i sense pinyol.
La carn de conill és més fàcil de digerir que altres carns perquè és baixa en greixos. També és molt nutritiva i rica en minerals.
Xef Dani Lechuga
Ja només et queda una cosa:
gaudir d’aquest saborós conill!