Aquest cap de setmana prepara un Steak Tartar de bou. Segueix els passos de la recepta del xef Dani Lechuga i et quedarà deliciós!
Ingredients
- 480 g de filet de bou
- 100 g de mantega
- 4 rovells d’ou
- 4 cullerades de vi sec de Jerez
- 1 cullerada de salsa Perrins
- 1 culleradeta de mostassa antiga
- 1 cullerada de cibulet picat
- 4 gotes de tabasc
- 1 rajolí d’oli d’oliva
- Torrades
- Sal
- Pebre
Elaboració
- Netejar la carn de nervis i greix.
- Tallar-la amb un ganivet ben afilat fins que quedi ben picadeta.
- Col.locar-la en un bol i afegir els rovells d’ou, el rajolí d’oli d’oliva, la sal i el pebre.
- Afegir la resta d’ingredients (Jerez, Perrins, tabasc, mostassa i cibulet) i barrejar-ho tot bé.
- Co.locar un motlle al centre del plat i posar-hi la carn preparada.
- Un cop col.locada la carn, retirar el motlle i servir amb la mantega i les torrades.
Un plat de ràpida preparació en el qual la carn se serveix picada amb ganivet per gaudir de tota la seva textura.
Xef Dani Lechuga
Des de Sucarn agraïm, com sempre, al xef Dani Lechuga la gentilesa de compartir amb nosaltres aquesta recepta, inclosa al seu llibre La cocina de la carne. Dani Lechuga està actualment als fogons de Bardeni-Caldeni, el Meatbar (Barcelona), el seu últim projecte gastronòmic. Un restaurant amb producte excel.lent i un ambient gens encotillat!